Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Καλή αρχή......

Έπειτα από διάβασμα για αρκετό καιρό, διαφόρων blogs, αποφάσισα να δοκιμάσω φτιάχνοντας ένα δικό μου. Δεν ξέρω γιατί το αποφάσισα..... Πες από ζήλια, από μόδα, δεν ξέρω... Βέβαια δεν περιμένω ότι κάποιος θα διαβάσει κάτι από όλα όσα θα γράψω. Ίσως και καλύτερα, μιας και η έκθεση-έκφραση δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου χαρτί. Φαίνεται φυσικά και από αυτά που έχω γράψει μέχρι τώρα! Ασυναρτησίες!! Ίσως φταίει η περασμένη ώρα. Για αυτό καλύτερα να μην γράψω κάτι άλλο σήμερα και να δοκιμάσω την τύχη μου αύριο....
Καληνύχτα λοιπόν και τα ξαναλέμε.....

4 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλωσόρισες! :)
Όμορφα γράφεις κι αυθόρμητα. Δεν είναι τίποτα. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Το πρώτο σου κείμενο πολύ γλυκό. Έχει χαρές το ιστολογείν. Συναντάς ανθρώπους που αλλιώς δε θα είχες την ευκαιρία να συναντήσεις, από όλα τα μέρη της γης.

Καλή αρχή λοιπόν!

Kατερίνα είπε...

Δεν γράφεις και άσχημα Πάνο...τουλάχιστον κάνεις τον κόπο να γράψεις δεν κάνεις copy-paste όπως πολλόι άλωστε!Λοιπόν ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ BLOGGEROΠΑΡΕΑ!!

Natalia είπε...

Καλή αρχή και από μένα Πάνο :D

anna είπε...

καλη αρχη καλες επικοινωνιες, χρειαζεται να αφιερωνεις χρονο για να μαθεις και να σε μαθουν η ηλεκτρονικη, να την πουμε ετσι, επικοινωνια ειναι απρόσωπη μεν καρδιακη δε!!!